Humanitiescareerevent Betrouwbare gezichtsmaskers DUURZAME GEZICHTSMASKERS GEMAAKT VAN ZEEWIER

DUURZAME GEZICHTSMASKERS GEMAAKT VAN ZEEWIER

De Spaanse duurzame textielleverancier PYRATES heeft natuurlijke, herbruikbare gezichtsmaskers gemaakt die zijn gecertificeerd door EUROFINS en die voldoen aan de CWA-regelgeving van de Europese Unie.De maskers bieden ademend vermogen en zorgen voor de huid dankzij hun interne samenstelling van PYRATEX® cosmetic II.

PYRATEX® zijn hoogwaardige, gebreide stoffen die in Europa worden gemaakt van plantaardige, upcycled of biologisch afbreekbare vezels. De plantaardige vezels zijn allemaal afkomstig van verschillende planten, die de stoffen hun unieke lichaamsverzorgende eigenschappen geven, getest en gecertificeerd door Europese textielinstituten.

Voor de maskers gebruikt PYRATEX zeewier uit de Noord-Atlantische Oceaan dat vervolgens wordt omgezet in een poeder dat wordt gecombineerd met cellulosevezels. Dankzij het hoge vitamine E- en mineraalgehalte van zeewier, zoals natrium, magnesium en calcium, remt het de vorming van vrije reactieve zuurstofsoorten, gevormd in levende organismen, die worden gevormd in levende organismen wanneer ze in contact komen met zuurstof en handelen door het genetisch materiaal aan te vallen. materiaal van cellen.

medisch-mondkapje.nl

dgmondmasker.nl